Centraal Beheer

Centraal Beheer

Centraal Beheer

[ez-toc]

Centraal Beheer is in 1909 opgericht. Eerst met alleen verzekeringen voor werkgevers, later ook voor particulieren. In 1972 verhuisden zij van Amsterdam naar Apeldoorn. In 1985 werd de eerste reclame uitgezonden met de bekende slogan: “Even Apeldoorn bellen.” Dat was het begin van een reeks succesvolle campagnes waardoor hun naamsbekendheid explosief groeide. In 2001 ging Centraal Beheer op in Achmea. Centraal Beheer is formeel geen bedrijf meer, maar een merk. De afgelopen vier jaar werd Centraal Beheer steeds meer een financiële dienstverlener. De verzekeraar is in 2015 gestart met de verkoop van de producten en diensten via intermediairs. Om te voorzien in de behoefte van werkgevers en pensioenfondsen aan nieuwe en digitale pensioenoplossingen, wordt een algemeen pensioenfonds opgericht: Centraal Beheer APF. Bij Centraal Beheer hebben zij alle kennis en kunde in huis om jouw als verzekeraar te adviseren en informeren over onder andere hun verzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen. Ook hebben zij een aantal diensten die zij graag aanbieden als je hulp in en om het huis nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een lekkende CV-ketel? Geen nood, de CV-monteur van Centraal Beheer staat voor je klaar. Is je gootsteen verstopt? Je kunt online gemakkelijk direct een afspraak inplannen met een loodgieter die je komt helpen. Ook voor reparaties aan witgoed zoals wasmachines of de vaatwasser kun je bij Centraal Beheer terecht. Je regelt snel een betrouwbare vakman tegen een vast tarief.

Dierenverzekering vergelijken

Centraal Beheer is opgericht met de gedachte om mensen te helpen. Iedere dag weer. Met een landelijk netwerk van specialisten zorgen zij al meer dan 100 jaar voor gepaste oplossingen voor jezelf, het gezin of jouw bedrijf. Je kunt bij Centraal Beheer terecht voor verzekeringen, financiële producten en diensten. Hiermee biedt de verzekeraar zekerheid en veel gemak. Op wat voor gebied dan ook. Of je nu al klant bij hen bent of niet, zij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar. Centraal Beheer biedt de volgende verzekeringen aan: Autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en een overlijdensrisicoverzekering. Een dierenverzekering zit bij de verzekeraar niet in het pakket. Daarvoor kijk je op de site voor het vergelijken van diverse dierenverzekeringen. Op deze dierenverzekering vergelijker site staan diverse aanbieders van dierenverzekeringen. Daar kun je de verzekeraars met elkaar vergelijken en besluiten welke het beste bij jou wensen past.

InShared

De dierenverzekering van InShared promoot bijvoorbeeld dat zij goedkope premies hanteren per maand. Zij bieden ook een aanvullende Huisdier & Zorg verzekering aan. Mocht er aan het eind van het jaar nog geld open staan dat je niet hebt opgemaakt, dan keert inShared dat bedrag uit. Het kan namelijk gebeuren dan je de verzekering niet nodig hebt gehad omdat je kat of hond het hele jaar geen klachten heeft gehad. Mocht dit het geval zijn dan stort InShared dit bedrag weer terug op jouw rekening. De verzekeraar zegt dan ook niet voor niets dat als we allemaal samen proberen schade te voorkomen, we op die manier de kosten laag kunnen houden. De verzekeringen blijven dan betaalbaar en houden we geld over voor het uitkeren van de jaarbeloning.

Top 3
dierenverzekeringen

Previous slide
Next slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.