InShared Dierenverzekering

InShared staat al geruime tijd bekend als een betrouwbare en innovatieve verzekeraar binnen Nederland. Met een breed scala aan verzekeringsdiensten is InShared een vertrouwde naam. Maar wist je dat ze naast reguliere verzekeringen, zoals zorgverzekeringen, ook gespecialiseerde dierenverzekeringen aanbieden? Deze verzekeringen kunnen aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de medische kosten voor je huisdier.  InShared heeft 2 soorten dierenverzekeringen; hondenverzekeringen & kattenverzekeringen.In deze tekst duiken we dieper in op de InShared Dierenverzekering, dus lees snel verder voor meer informatie.

Uitgebreide dekking bij de InShared dierenverzekering

Bij InShared heb je de keuze uit een hondenverzekering en een kattenverzekering, beide met uitgebreide dekkingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van je geliefde huisdier.

InShared Hondenverzekering

De InShared Dierenverzekering voor honden biedt een breed scala aan dekkingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de medische kosten van je trouwe viervoeter. Met de ‘Optimaal’ dekking worden alle kosten bij ongevallen vergoed, inclusief dierenartsbezoeken en behandelingen. Operaties, kliniekopnames en behandelingen worden eveneens gedekt, waardoor je je hond kunt voorzien van de best mogelijke zorg. Het ‘Optimaal’ pakket vergoedt zelfs de kosten voor castratie en chippen van je hond, naast medicatiekosten en operaties zoals ooglidcorrecties. Ook de pijnlijke beslissing om je huisdier te laten inslapen wordt volledig gedekt door de InShared Hondenverzekering.

Verzeker_je_bij_OHRA

InShared Kattenverzekering

Voor kattenbezitters biedt de InShared Kattenverzekering een vergelijkbare uitgebreide dekking. Bij een ongeval worden alle kosten vergoed, inclusief dierenartsconsulten en behandelingen. Zowel standaardoperaties als complexere ingrepen, zoals oogoperaties, worden gedekt door het ‘Optimaal’ pakket. Medicatie voorgeschreven door de dierenarts en euthanasie worden eveneens vergoed, zolang ze voldoen aan de voorwaarden van het medicijnregister. Met de InShared Kattenverzekering kun je de gezondheid en het welzijn van je kat optimaal ondersteunen.

Eenvoudige Declaratie bij InShared

Het indienen van declaraties bij InShared is eenvoudig en snel. Bezoek de InShared-website en volg de aangegeven stappen om je rekeningen te declareren. Verzamel alle relevante informatie, zoals de dierenartsrekening, en zorg ervoor dat je voldoet aan eventuele toestemmingsvereisten. Lees tevens de voorwaarden van je verzekering zorgvuldig door om volledig op de hoogte te zijn van de vergoedingen en beperkingen.

OHRA Huisdierenverzekering

Gemakkelijk Opzeggen bij InShared

Hoewel InShared graag klanten behoudt, begrijpen ze dat situaties kunnen veranderen. Het opzeggen van je dierenverzekering bij InShared is vrij eenvoudig:

  1. Bezoek je InShared-account en zoek de optie om je verzekering op te zeggen.
  2. Geef de reden op voor je opzegging, zoals het overlijden van je huisdier of verandering van eigenaar.
  3. Volg de instructies en zorg ervoor dat je aan eventuele vereisten voldoet.

Waarom Kiezen voor de InShared Dierenverzekering?

De InShared Dierenverzekering biedt uitgebreide dekkingen voor zowel honden als katten, wat resulteert in gemoedsrust en financiële zekerheid. Met InShared kun je de medische kosten voor je huisdier effectief beheersen, terwijl je profiteert van de klantvriendelijkheid en communicatie waar InShared om bekendstaat. De premies zijn redelijk en het ‘Optimaal’ pakket biedt een brede dekking die aansluit op de individuele behoeften van je huisdier. Kortom, met een InShared Dierenverzekering geef je je huisdier de best mogelijke zorg zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten.

Benieuwd naar de premie van inshared dierenverzekering?