Petsecur Dierenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering (hondenverzekering of kattenverzekering) bij PetSecur?

 1. Liefde voor Dieren: PetSecur is een vereniging van dierenliefhebbers, net als jij. We begrijpen de speciale band tussen jou en je huisdier en zetten hun welzijn op de eerste plaats.
 2. Onderlinge Waarborg: Wij zijn er voor elkaar. Als leden van PetSecur delen we de risico’s en zorgen met andere baasjes. Dit vertaalt zich in eerlijke premies die passen bij jouw situatie.
 3. Optimale Zorg: Met onze dierenverzekering zorg je voor optimale zorg voor je huisdier zonder je zorgen te maken over financiële beperkingen. Je kunt onbezorgd de best mogelijke behandeling bieden.
 4. Hoogste Jaarlijkse Uitkering: Bij PetSecur willen we jou en je huisdier altijd de beste zorg bieden. Daarom hebben we de hoogste jaarlijkse uitkering, zodat je de beste behandeling kunt garanderen.
 5. Persoonlijke Afhandeling: Je huisdier is uniek, en dat begrijpen we. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je altijd de ondersteuning krijgt die past bij jouw specifieke behoeften.
 6. Geen Groot Financieel Concern: We zijn geen groot financieel concern, maar een gemeenschap van huisdiereigenaren die dezelfde waarden delen. Onze focus ligt op de zorg voor onze huisdieren.
 7. Voorkom Hoge Kosten: Met onze doelmatige en open aanpak kun je onverwachte hoge medische kosten voorkomen. Jouw huisdier verdient de best mogelijke zorg, zonder financiële zorgen.
 8. Flexibiliteit: We begrijpen dat elke huisdier uniek is. Daarom bieden we flexibele verzekeringsopties, zodat je de dekking kunt kiezen die het beste past bij jouw huisdier.
 9. Optimale Verhoudingen: Eerlijkheid en respect staan bij ons centraal. Je wordt bij PetSecur behandeld met de zorg en aandacht die je verdient.
 10. Altijd Beschikbaar: Bij PetSecur zijn we er voor jou, wanneer je ons nodig hebt. We staan altijd klaar om je te helpen bij vragen, zorgen of declaraties.

Kortom, bij PetSecur gaat het niet alleen om het verzekeren van je huisdier, maar om het delen van een gemeenschap van dierenliefhebbers die streven naar het beste voor hun geliefde viervoeters. Sluit je aan bij PetSecur en zorg voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier zonder zorgen over financiën.

Hoe declareer ik bij Petsecur?

Bij Petsecur begrijpen we dat snelheid en gemak van groot belang zijn bij het declareren van medische kosten voor je huisdier. Hier zijn de belangrijkste stappen en informatie die je moet weten over het indienen van declaraties bij Petsecur:

 1. Vooruitbetaling:

  • Helaas kunnen we rekeningen niet vooruit betalen. We streven ernaar om declaraties snel te beoordelen en zelfs met prioriteit te behandelen bij bedragen boven € 500. Je kunt echter aan je dierenarts vragen om uitstel van betaling te regelen, zodat je het geld al hebt ontvangen voordat je betaalt.

 2. Tijdslimiet voor indienen:

  • We vergoeden rekeningen die maximaal 3 maanden oud zijn.

 3. Indienen van declaraties:

  • Je kunt de rekening van de dierenarts eenvoudig indienen via het declaratieformulier op onze website. Veel dierenartsen kunnen de rekening (digitaal) naar je e-mailadres sturen. Als je een papieren factuur hebt, scan deze dan of maak er een duidelijke foto van voordat je het uploadt.

 4. Vereiste chipidentificatie:

  • We kunnen alleen declaraties accepteren voor huisdieren die gechipt zijn. Zorg ervoor dat je huisdier een identificatiechip heeft voordat je een declaratie indient.

 5. Uitbetaling van declaraties:

  • Zodra je een declaratie indient, ontvang je direct een bevestiging en gaan we er onmiddellijk mee aan de slag. We streven ernaar om declaraties snel uit te keren. Voor bedragen boven € 500 geven we zelfs prioriteit aan de verwerking, waardoor deze nog sneller kunnen worden uitbetaald.

Bij Petsecur geloven we in een snelle en efficiënte service bij het declareren van medische kosten voor je huisdier. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden om ervoor te zorgen dat dit proces soepel en zorgeloos verloopt. Voor meer informatie en om direct declaraties in te dienen, kun je terecht op onze website.

Hoe zeg ik mijn verzekering op bij Petsecur?

Bij Petsecur begrijpen we dat er momenten kunnen zijn waarop je overweegt om je huisdierverzekering op te zeggen. Hier zijn de belangrijkste stappen en informatie die je moet weten over het opzeggen van je huisdierverzekering:

 1. Jaarlijkse verlenging:
  • Je huisdierverzekering wordt automatisch jaarlijks verlengd, tenzij je minimaal één maand voor het nieuwe contractjaar opzegt.
 2. Opzeggen bij overlijden van je huisdier:
  • Als je huisdier is overleden, willen we dit proces voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Meld het overlijden binnen 30 dagen aan ons, en wij zorgen ervoor dat de verzekering wordt stopgezet op de eerstvolgende premievervaldatum na overlijden. Eventueel te veel betaalde premie wordt teruggestort.
 3. Procedure:
  • Voor het opzeggen van je verzekering bij overlijden, hebben we een overlijdensverklaring van je dierenarts nodig.
 4. Contactgegevens voor opzegging:
Petsecur staat klaar om het proces van opzeggen zo soepel mogelijk te laten verlopen, vooral in gevoelige situaties zoals het overlijden van je huisdier. Ons team is er om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen voor jou en je huisdier. Voor meer informatie en contactmogelijkheden, kun je onze website bezoeken. 

Benieuwd naar de premie van Petsecur dierenverzekering?