Interpolis dierenverzekering

Interpolis dierenverzekering

Interpolis dierenverzekering

[ez-toc]

Interpolis biedt geen dierenverzekering aan in hun pakket. Echter, breng je per ongeluk schade toe aan de spullen van iemand anders? Met de Interpolis aansprakelijkheidsverzekering (AVP verzekering) verzeker je de kosten van bepaalde schades die je aan anderen toebrengt. Hierdoor voorkom je financiële zorgen bij aansprakelijkheid van jezelf, jouw partner en/of je kind. Stel: jouw huisdier vernielt per ongeluk een eigendom van iemand anders. Dan is de kans aanwezig dat je moet opdraaien voor de schade. Nóg vervelender wordt het als je aansprakelijk bent voor letselschade bij iemand anders. Om financiële schade te voorkomen sluit je gemakkelijk via Rabobank een aansprakelijkheidsverzekering af.

Met de Interpolis aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP verzekering) ben je verzekerd als je schade veroorzaakt aan spullen van anderen zoals een laptop of iPad en als je letsel aan iemand anders toebrengt. Maar niet alleen kun je zelf schade veroorzaken, ook jouw huisdier kan zorgen voor onbedoelde schade. Verzeker je dus goed mogelijk en voorkom hoge kosten als je wettelijk aansprakelijk wordt gesteld. Het zou toch zonde zijn als je al jouw spaargeld moet gebruiken om de financiële afwikkeling te kunnen bekostigen.

Waarvoor verzekerd?

Waar ben je allemaal voor verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis? Dit zijn de belangrijkste dekkingen. Kosten van procedures, zoals rechtszaken, die door Interpolis zijn goedgekeurd. Schade veroorzaakt door je huis (bijvoorbeeld door vallende dakpannen). Schade ontstaan tijdens het verrichten van een vriendendienst (zoals hulp bij een verhuizing) en schade veroorzaakt door je huisdier, kinderen en logés. Er zijn echter ook gevallen waarbij de aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis niet uitkeert. Denk hierbij aan schade tijdens het uitoefenen van een beroep (ook als je een eigen bedrijf hebt). Schade aan gehuurde zaken. Schade die opzettelijk is veroorzaakt en schade of letsel binnen het gezin. Ga echter voor een compleet overzicht naar ‘Verzekerd’ en ‘Niet verzekerd’ in de voorwaarden van Interpolis. Interpolis biedt geen dierenverzekering aan in hun pakket.

Heb je echter een huisdier zoals een kat of een hond, dan is het verstandig om een verzekering voor hen af te sluiten. Je weet immers maar nooit wanneer je trouwe viervoeter ziek wordt of nog erger, komt te overlijden. Je kunt dan voor grote financiële verrassingen komen te staan als je alle kosten voor de dierenarts en/of medicijnen zelf moet bekostigen. Indien je een verzekering hebt afgesloten bij een verzekeraar die een dierenverzekering in hun pakket aanbiedt, heb je daar in ieder geval geen onzekerheden meer over. Welke verzekering past nu het beste bij jouw wensen? De dierenverzekering vergelijkingssite biedt dan uitkomst. Daar kun je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en kijken welke verzekeraar jouw het meeste aanspreekt.

OHRA dierenverzekering

Je vindt op deze pagina ook de dierenverzekering van OHRA. Meer dan tienduizend honden en katten in Nederland zijn verzekerd bij deze verzekeraar. Of je nu voor een eenvoudige controle naar de dierenarts gaat, of er is een operatie nodig: met de huisdierenverzekering van OHRA ben je vrijwel altijd gedekt. Dat geldt ook voor veel kostbare medicijnen. Je kunt zelf kiezen wat je gedekt wilt hebben. Kies je voor een basispakket of neem je geen enkel risico met een toppakket. Uiteraard kun je ook voor ergens in het midden qua dekkingen kiezen. Het is helemaal aan jou. Meestal hoef je niet meer dan 1 keer per jaar langs de dierenarts. En de kosten, ach, die zijn dan nog wel te overzien. Maar stel dat je hond onverwachts een operatie moet ondergaan. Of last krijgt van een langdurige kwaal. Dan zijn met een hondenverzekering de kosten voor medische zorg goed gedekt. Je hebt de keus uit drie ziektekostenpakketten voor veel voorkomende medische behandelingen en vier aanvullende dekkingen voor crematie, reis, vaccinaties & gebit, sterilisatie of castratie en therapieën.

Ook aan de kat is bij OHRA gedacht. Je wilt natuurlijk niet zuinig doen als het om de gezondheid van je kat gaat. En moeten sparen voor een behandeling is ook geen fijn idee. Voor een vast bedrag per maand is jouw kat altijd verzekerd van de beste medische zorg. Bij OHRA kun je ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Hoe lief je poes ook is, en hoeveel kopjes ze ook geeft, ook zij kan wel voor schade zorgen bij iemand anders. Als ze bijvoorbeeld iets te enthousiast ergens haar nagels in zet. Met de aansprakelijkheidsverzekering levert dat geen problemen op: je kat is meteen meeverzekerd. Dit geldt uiteraard ook voor de hond. Zelfs die lieve viervoeter maakt per ongeluk weleens brokken bij anderen. Bijvoorbeeld als je hond iets te vrolijk op iemands dure jurk springt. Met zijn modderige poten. Gelukkig is bij de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA naast je hele gezin ook je huisdier meteen meeverzekerd.

Top 3
dierenverzekeringen

Previous slide
Next slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.