Jack Russel verzekeren

Start nu met uw Jack Russel verzekering vergelijken

jack russel
4.8/5

37% kiest
Petsecur

4.5/5

10% kiest
Figo Pet

5/5

18% kiest
OHRA

4.5/5

22% kiest
Inshared

4/5

8% kiest
Aegon

4/5

4% kiest
Univé

4/5

1% kiest
Dierenverzekering.nl

Dekking:

Meest gekozen dierenverzekering

Aandoening gewrichten

Opname en verblijf kliniek

Castratie/sterilisatie

Consult dierenarts

Geneesmiddelen

Euthanasie

Tandheelkunde

Operaties

Röntgenonderzoek

MRI

CT-scan

Vaccinatie

Bloedonderzoek

Zorgkosten buitenland

Preventiebudget

Max. vergoeding p.jaar

€ 6000

Onbeperkt

€ 2.500 tot € 5.000

€ 8500

€ 3500

€ 2.500 of € 5.000

€ 5000

Eigen risico

Je kunt kiezen uit € 0, € 50, € 100, € 150 eigen risico per jaar.

Je kunt kiezen uit € 100, € 250 of € 500 eigen risico per jaar.

€0

20%

€ 50

€ 0

€ 0 tot € 150

4.8/5
5/5
5/5
4.5/5
5/5
5/5
5/5

De “vanaf” prijzen van de premies gelden voor kleine honden en katten. Indien u een volwassen hond of kat heeft zult u meer betalen voor de maandelijkse premie.

De mogelijke dekking kan van toepassing zijn op het meest uitgebreide pakket van de verzekeraar, de basis huisdierenverzekeringen omvatten vaak niet alle mogelijkheden. De maximale verzekering is het meest uitgebreide pakket die u bij de verzekeraar kunt afsluiten. De prijzen en dekkingen uit onze vergelijker zijn voor het laatste geüpdatet op 22 januari 2024.

Jack Russel hondenverzekering

De Jack Russel is voor veel mensen een echte vriend. Het is een hond die goed luistert en die altijd wel zin heeft om te spelen. Door al dit spelen kan het echter wel zijn dat uw hond te maken krijgt met bepaalde klachten. Zo komt het nog wel eens voor dat honden na verloop van tijd toe zijn aan een nieuwe heup. Hoewel u hier niet op zit te wachten is het van belang om hier vooraf toch bij stil te staan. Hoe gaat u deze kosten betalen? Indien u zeker wilt weten dat uw Jack Russel de juiste zorg krijgt zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt dan kan het verstandig zijn om een hondenverzekering af te sluiten.

Zoals u wel aan de term kunt zien houdt een hondenverzekering in dat u uw hond kan laten verzekeren voor bepaalde medische kosten. Waarom zou u moeten kiezen voor een dergelijke verzekering? Door middel van een goede hondenverzekering maakt ook u het mogelijk om nooit meer voor de keuze te staan tussen uw portemonnee en de hond. Het is op dit moment mogelijk om uit heel veel verschillende soorten aanbieders te kiezen op het gebied van dierenverzekeringen. Belangrijk om te vermelden is dat er veel verschil kan zitten tussen de aanbieders als het aankomt op de dekkingen en premies. Het declareren van bepaalde kosten gaat nagenoeg altijd wel op dezelfde manier. Hiervoor moet u een online nota sturen naar uw verzekeraar. Vervolgens worden de kosten voor uw Jack Russel betaalt door de verzekeraar

Wat wordt er gedekt bij een hondenverzekering van een Jack Russel?

Een van de belangrijkste factoren als het aankomt op het vinden van een geschikte verzekeraar voor uw Jack Russel is natuurlijk de vraag welke kosten er allemaal vergoed worden door de verzekeraar. We noemen dit ook wel het dekkingsprofiel. Hoewel deze dekkingen tussen de aanbieders verschillen zien we wel dat er bepaalde kosten standaard vergoed worden. Dit geldt op de eerste plaats voor alle kosten die gemaakt worden voor de verzorging van bepaalde verwondingen. Hier gaat het bijvoorbeeld om de kosten voor een bloedtransfusie voor wanneer uw Jack Russel is gebeten. Ook zullen de kosten voor het laten steriliseren of castreren van uw Jack Russel eigenlijk altijd vergoed worden door de verzekering. Aangezien deze al snel 250 euro bedragen is het echt lonend om een verzekering af te sluiten. Als laatste worden de kosten voor het laten inslapen van uw hond door nagenoeg iedere aanbieder vergoed.

Toch is het verstandig om de verschillende aanbieders te vergelijken wanneer u op zoek bent naar een verzekering voor uw Jack Russel. Onderling kunnen er namelijk toch verschillen zitten tussen de aanbieders. Het vergelijken van de aanbieders zorgt er in ieder geval voor dat u uit zal komen bij de verzekering voor uw Jack Russel die aansluit bij wat u zoekt. Door de aanzienlijk hoge bespaar mogelijkheden is het afsluiten van een verzekering voor uw Jack Russel echt een van de beste keuzes om te maken.

Bekijk alle hondenverzekeringen per aanbieder:

De meest recente blogs over Jack Russels

Fysiotherapie hond kosten
Wat zijn de kosten van fysiotherapie voor honden?
Als hondenbezitters willen we niets liever dan dat onze honden gelukkig en gezond zijn. Soms hebben ze...
Lees verder
Hond laten chippen
Wat zijn de kosten voor een hond laten chippen?
Het is een van de eerste dingen die u moet regelen wanneer u een nieuwe hond verwelkomt in uw gezin:...
Lees verder
Gebitsreiniging Hond Kosten
Kosten voor een gebitsreiniging bij een hond
Als hondenliefhebbers willen we natuurlijk het beste voor onze harige vrienden, en een belangrijk aspect...
Lees verder